Countdown Café: La Bomba - Leah Rye - Ysbrand

01/21/2020
Tickets

Countdown Café

La Bomba - Leah Rye - Ysbrand

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

La Bomba is een Nederlands / Amerikaanse power trio, een leuke maar serieuze band van drie bekende artiesten. Het samenbrengen van drie hoofdvocalisten en drie geweldige muzikanten voor alternatieve en sferische rock van "the rougher side". Ze brengen powerhouse gitaarnummers gemengd met hun drie stemmen.

Leah Rye daagt je uit om met haar mee te dromen in een wereld omringd door mysterie en melancholie. Zodra je haar fantasie bent binnengedrongen, laat ze je geen moment meer los. Haar schaduw achtervolgt je en wekt een voortdurende spanning, die in haar liedjes wordt weerspiegeld door afwisselende grooves, donkere sounds en grote contrasten.

Singer/songwriter Ysbrand van Rijn en gitarist/producer Jan van der Plas debuteren als tieners in 1975 op Radio 1 in KRO’s Onbekend Talent. Winter is de meest emotioneel geladen tijd van het jaar met Kerst, Nieuwjaar en vele lange avonden. Ysbrand en Jan schreven zes Winter Songs over plezier, huiselijk geluk, eenzaamheid, nachtdiensten, dromen en hoop.

Leah Rye - YHNLM (Official Video)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 21 jan.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook