Countdown Café: LaBomba - Joris Linssen & Caramba - The Space Age Travellers - Eelke

03/12/2019
Tickets

Countdown Café

LaBomba - Joris Linssen & Caramba - The Space Age Travellers - Eelke

LaBomba is een Haags bluesrock trio met veel Amerikaanse invloeden. Alle bandleden waren op één of andere manier actief in de Verenigde Staten; één groeide er op, de ander studeerde gitaar aan het befaamde MIT, de derde werkte voor Billboard Magazine. In januari 2018 kwam de debuutplaat uit met daarop eigen songs over liefde, passie, drank en hoe het allemaal beter en nog slechter kan. De sound is een mix van roots, rock en alternative pop. De bandleden nemen om beurten de leadzang voor hun rekening en doen samen backing vocals.

Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht acht cd’s, twee dvd’s en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar speelt de groep op festivals en andere bijzondere locaties. Caramba speelt de komende jaren de voorstelling RAAK!. Het ensemble wordt gekenmerkt door de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

The Space Age Travellers spelen hoofdzakelijk eigen werk van songschrijver/gitarist BJ Baartmans, geïnspireerd door de sounds van gitaarhelden die voortkomen uit de Space Age zoals Bill Frisell, Richard Thompson en Ry Cooder. Zoals de naam al weggeeft, een reis door de tijd.

Eelke is een Nederlandse singer-songwriter die met een combinatie van waardevolle teksten en gitaar zijn eigen, unieke songs maakt. Met invloeden zoals Ryan Adams, The Smiths en R.E.M, doet hij gewoon zijn eigen ding en zorgt hij ervoor dat het uniek en persoonlijk is.

Joris Linssen & Caramba: Met jou heb ik geleerd LIVE
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 12 maart
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook