Countdown Café - Leif de Leeuw Band - Afgelast

06/22/2020
Tickets

Countdown Café (Afgelast)

Leif de Leeuw Band

In overeenkomst met de besluiten van de Nederlandse overheid en het RIVM in het algemeen kunnen alle evenementen met meer dan 100 mensen in Nederland, en dus ook in Q-Factory, niet doorgaan.Ook dit evenement kan daarom helaas niet doorgaan. Klik hier voor meer informatie.

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De Leif de Leeuw Band is een jam-band geformeerd rondom de naamgever en gitarist Leif de Leeuw. De jonge gitarist sleepte verschillende prijzen binnen waaronder twee keer de “Sena Young Talent Guitar Award” (2009/2013) en vier keer op rij “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux” door de lezers het magazine “De Gitarist”. Kenmerkend is dat ieder optreden uniek is, er is volop ruimte voor improvisatie. Een groot deel van de muziek ontstaat op het podium en is zelfs voor de muzikanten elke keer weer een verrassing. Op vrijdag 28 februari hebben zij een nieuw album uitgebracht 'Where I'm Heading' en hier willen we zeker meer van horen!

Small Room Recordings presenteert Leif de Leeuw Band
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 22 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook