Countdown Café: Mooi Wark - Morrès - Three Little Clouds

07/02/2019
Tickets

Countdown Café

Mooi Wark - Morrès - Three Little Clouds

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek. Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Mooi Wark is bekend van hits als ‘In de blote kont’, ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’. Die worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland hard meegezongen. Mooi Wark bestaat naast William Bossong uit zanger/gitarist Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. De band bestaat sinds 1992 en heeft inmiddels dertien studio-albums uitgebracht.

Opeens waren ze daar. Binnen no-time groeide het Amersfoortse Three Little Clouds uit tot dé hotste band van Midden-Nederland. Het zestal verovert in rap tempo de harten van opstandige tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders. Met hun opzwepende show toverden ze in 2017 festivalweides in het hele land om tot kolkende mensenmassa's. En dat na de release van slechts één single, 'Groupie Love'.

De Nederlandse pop-rock band Morrès werd opgericht in 2013. Hun muziek draait om passie en het geven van elk nummer wat het nodig heeft. De drie leden, bassist Johan Volman, drummer Thomas Calis en zanger-gitarist Anco Koens proberen alles wat ze hebben in elk nummer dat ze schrijven en optreden te persen, van grote rocksongs tot kleine en fragiele ballads.

Mooi Wark - In De Blote Kont
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 2 juli
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook