Countdown Café: Moondaze - Ralph de Jongh

03/16/2020
Tickets

Countdown Café

Moondaze - Ralph de Jongh

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

Geïnspireerd door blues / rockbands uit de jaren '70 creëren ze furore met energieke liveshows, pakkende hooks en sexy riffs. Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster zijn Moondaze. Er is geen gebrek aan creativiteit en ambitie met dit jonge power trio, Moondaze is hard op weg een gevestigde naam te worden in de Nederlandse blues / rock scene, en lijkt klaar om de rest van Europa te veroveren. Het maakt niet uit wat ze doen, het maakt niet uit hoe ze het doen. Het belangrijkste is dat mensen het geweldig zullen vinden! Ze hebben een ontembare drang om te spelen.

De singer-songwriter Ralph de Jongh is de Nederlandse bluesontdekking van Harry Muskee van de 21ste eeuw. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden met een fenomenale geluidssfeer, dromen we terug naar de tijden van vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Dit is puur ... Dit is Ralph de Jongh ... Dit is emotie.

Moondaze - Take It Easy (Official Video)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 16 maart.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook