Countdown Café: Phil Bee's Freedom - Mike Martin & The Bluesboys - Jason Staal - Tapestries

02/19/2019
Tickets

Countdown Café

Phil Bee's Freedom - Mike Martin & The Bluesboys - Jason Staal - Tapestries

Phil Bee’s Freedom is een sensationele Nederlands/Belgische band die het publiek prikkelt met originele bluesnummers, waarin ook jazz- en soulgrooves te horen zijn, dit alles gebracht door de beste muzikanten. Denk aan de Hammond en Rhodes van de jaren zestig en zeventig, een strakke groovy ritmesectie, maar liefst twee uitstekende lead gitaristen, stevige achtergrondzang en dit alles bekroond door de soulstem van Phil Bee’s. Uitstekende kwaliteit die je zal raken als een goederentrein.

Mike Martin & The Bluesboys spleen op geheel eigen manier en met een zeer kenmerkende sound. De muzikanten zijn oude rotten in het vak, leven de blues en spleen met Noord-Nederlandse nuchterheid en een enorme dosis muzikaliteit. De band is een fees tom naar te luisteren én kijken. Met een unieke inbreng van mondharp en saxofoon, groovende ritmesectie, vette gitaar en doorleefde zang.

Jason Staal was jaren actief als liedjesschrijver van de Nederpopband Asman. Na 15 jaar is de band gestopt en Jason Staal gestart. Alleen schrijven, alleen spelen en alleen aan het roer. En dat allemaal samen met muzikale vrienden, die maar één ding willen: mooie dingen maken.

Tapestries is een psychedelic desert rockband, voortgekomen uit de band Gildor. De combinatie van psychedelische rock met Afrikaanse dessertblues neemt je mee op reis en laat je je grenzen verleggen. Muziek om vrolijk van te worden.

Phil Bee's Freedom - Big legged woman - Ribs & Blues 2016
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 19 feb.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook