Countdown Cafe: Rob Klerkx & The Secret - Pete Lincoln - Moeders Mooiste

09/04/2018
Tickets

Countdown Café

Rob Klerkx & The Secret - Pete Lincoln - Moeders Mooiste

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Rob Klerkx is bekend als drummer van de band Moke, maar voornamelijk actief als liedjesschrijver en zanger van zijn eigen band Rob Klerkx & The Secret. De muziek die hij maakt wordt vaak beschreven als ‘Explosieve Americana’. Klerkx heeft een contract met de Nashville Songwriters Association International en is dan ook regelmatig in Nashville te vinden om met lokale auteurs te schrijven en te spelen. De band heeft inmiddels zeven albums uit, waarvan het laatste album ‘Fever Dream’ eind 2016 verscheen.

Pete Lincoln is een veelzijdig muzikant. In de jaren '80 en '90 toerde hij met artiesten als Sir Cliff Richard, Tina Turner en Shakin' Stevens de hele wereld rond. Van 1996 tot 2005 was hij de frontman van de band Sailor, bekend van megahits als 'Glass Of Champagne' & 'Girls, Girls, Girls'. Sinds 2005 is hij de frontman en bassist van The Sweet. Deze Britse glamrockers trekken na meer dan 40 jaar nog steeds volle zalen. In 2013 bracht Pete zijn eerste soloalbum uit, genaamd “Soul Searching”. In het voorjaar van 2016 verscheen zijn tweede plaat “Heartbeat”. Beide albums krijgen lovende recensies van fans, critici en zowel liefhebbers van The Sweet als Sailor.

Moeders Mooiste: verleidelijke jongens, verknipte verhalen - Nederpop over de kop. De frisse doch stevige sound van deze band nestelt zich in je hoofd en kruipt in je hart. Bandleden Geert van Oorschot, Bram Capel, Luuk Timmermans en Koen Beerkens maken popmuziek van het kaliber dat de speakers laat knallen. De aanstekelijke zanglijnen die frontman Geert van Oorschot in huis heeft zorgen ervoor dat je je beste moves uit de kast trekt!

Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 4 sept
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook