Countdown Café - Sweet Bourbon en Golden Caves - Afgelast

06/15/2020
Tickets

Countdown Café (Afgelast)

Sweet Bourbon - Golden Caves

In overeenkomst met de besluiten van de Nederlandse overheid en het RIVM in het algemeen kunnen alle evenementen met meer dan 100 mensen in Nederland, en dus ook in Q-Factory, niet doorgaan.Ook dit evenement kan daarom helaas niet doorgaan. Klik hier voor meer informatie.

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

Sweet Bourbon is net zoals een goede bourbon, een samenspel van verschillende ingrediënten die voor smaak en aroma zorgen. Zo is Sweet Bourbon een samenspel van gepassioneerde muzikanten, afkomstig uit diverse muzikale richtingen en met een gezamenlijke voorliefde voor ‘the roots’.Vanaf 2014 maakt Sweet Bourbon echter muziek. Deze band ‘proeft’ als een recept dat door jaren van rijping een uitgebalanceerde smaak heeft gekregen.Zoals Chris, René, Roeland, Willem, Ruben en hun Bourbonnettes zelf zeggen: “a new blues sound”.Ontdek de unieke sound met invloeden uit de rock, blues, soul en pop. Ontdek de originele mix van eigen werk en ‘good ol’ classics’.

It’s as Sweet as Bourbon…….

Golden Caves zal ook aanwezig zijn op 15 juni in het Countdown Café! Deze jonge band is gevormd in 2013 door 5 studenten van de school Codarts, het Conservatorium in Rotterdam. Golden Caves heeft een erg eigen geluid en is ook niet bang voor kritiek. Hun nieuwe album 'Dysergy' komt uit op 14 maart, waaronder 'Black Hound' al als nieuwe single is uitgebracht. ‘Dysergy’ laat in tien door de band zelf gecomponeerde nummers een dynamische mix van progrock met moderne alternatieve invloeden en hier en daar een aanstekelijk poprandje horen.

Sweet Bourbon On The Road - BogBlues Veendam (2018)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 15 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook