Countdown Café: T-99 - The Dice

09/18/2018
Tickets

Countdown Café

T-99 - The Dice

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.
De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Rootsrocktrio T-99 uit Amsterdam staat al meer dan vijftien jaar aan de top van de Europese alternatieve rootsrock. Tezamen drie rock-‘n-rollvrijbuiters, die graag aan de dwangbuizen van de internationale muziekpolitie wensen te ontsnappen. Op vintage instrumenten speelt T-99 met enorme energie, grote muzikaal vakmanschap en veel passie een uniek brouwsel van muzikale stijlen dat eigenlijk alleen kan worden omschreven als ‘de T-99-sound’, maar als je toch vergelijkingsmateriaal zoekt, denk dan maar gewoon aan Dr. John die aan het jammen is met Los Lobos in een volgepakte zweterige garage net buiten Austin, Texas.

The Dice is een southern rockband uit Horst aan de Maas. Deze band is hoorbaar beïnvloed door geluiden van rock, blues, gospel en country. Begin 2018 brachten ze de eerste single “Smoking at the Smokestack” uit en speelde de band o.a. in Paradiso Amsterdam. Ook in 2018 kwam de eerste EP van de groep uit, getiteld 'Southern Grace'. Gewapend met een gevaarlijk bluesgeluid en lekker veel slide-gitaar haalt deze groep de sound van het zuiden van Amerika naar Amsterdam


Teaser T-99 "Try It"
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 18 sept
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook