Countdown Café: Ten Stories High - Luminize - 7 Miles To Pittsburgh - Abel de Lange

04/16/2019
Tickets

Countdown Café

Ten Stories High - Luminize - 7 Miles To Pittsburgh - Abel de Lange

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.
De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Ten Stories High is een nieuwe naam voor een muzikaal collectief waarvan de meeste leden al ruim dertig jaar muziek maken met elkaar. Achter die nieuwe naam schuilen de bands The Mission Blues Band en Goofy and The Regulars: twee toonaangevende bands die hun sporen in de blues en Americana al ruimschoots verdiend hebben. De band is van oorsprong een bluesband, maar hebben zich de laatste jaren enorm ontwikkeld en hebben een totaal eigen stijl ontwikkeld; progressieve blues-rock met funk-, pop-, en soulgrooves.

Luminize is een all girlband bestaand uit Irena en Renee en de zusjes Marcela en Matilda. Oorspronkelijk komen ze uit Kroatië, maar ze zijn voor een verdere muziek carrière verhuisd naar Nederland. Afgelopen seizoen deden ze mee aan The Voice Of Holland en ze hebben deze maand een nieuwe single uitgebracht. Dus deze rockchicks zijn hartstikke lekker bezig met hun road to succes!

In 2017 bracht 7 Miles to Pittsburgh hun titelloze debuutalbum uit en kreeg lovende reviews in de Nederlandse en Europese rock-pers. Dit leidde tot een serie shows met Tyketto en een aantal grote festivalshows in de zomer van 2018. Geprezen als ‘de band om op te letten’ door gerenommeerde schrijvers en journalisten van het vak, verspilde de band geen tijd en begon te schrijven en het opnemen van hun tweede album, “Revolution On Hold“

Luminize - Lady Marmalade | The voice of Holland | The Blind Auditions | Seizoen 9
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 16 april
Open: 18:00 uur
Aanvang: 18:30 uur
Facebook