Countdown Café: The Arthurs – Dynamite Blues Band – Robert Jay Band

11/19/2019
Tickets

Countdown Café

The Arthurs – Dynamite Blues Band – Robert Jay Band

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

The Arthurs, alternatieve/indierockband uit Rotterdam / Amsterdam / Leiden, gevormd rond de Nederlandse singer/songwriter Robin den Drijver. De band onderscheidt zich door zijn eigen unieke stijl en geluid. Luisteren naar hun melodieuze, dynamische, rauwe, mooie, agressieve, dromerige en altijd oprechte muziek, zal de moeite waard zijn.

The Dynamite Blues Band – winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018 – staat voor een explosieve cocktail van Blues, Rhythm & Blues, swing en rock’n’roll; rauw, verfrissend en opwindend tegelijk! Opgericht in februari 2013 en voortgekomen uit de succesvolle bluesformatie “Big Blind”. Met shows op (o.a.) Het Zwarte Cross Festival en tijdens Countdown Café (Radio Veronica), laat de band horen nog steeds vol bruisende energie en dynamiek te zitten.

Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan blijkt in 2014, als Robert zijn gitaar weer oppakt en na jaren van muzikale droogte de kraan weer wijd opendraait. De een na de andere (meestal autobiografisch ingekleurde) track vloeit uit zijn pen, waarmee de wederopstanding van de Robert Jay Band niet alleen voelbaar maar ook aanstaande is. Met ‘Penthouse In Heaven’ als leidend voorwerp worden opnamestudio’s en repetitieruimten lange tijd zijn natuurlijke habitat en werkt hij intensief aan de 2.0 versie van zijn vroegere succesverhaal.


Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 19 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook