Countdown Café: The Pilgrims en Matthews Southern Comfort - Afgelast

05/25/2020
Tickets

Countdown Café (Afgelast)

The Pilgrims - Matthews Southern Comfort

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus kan dit evenement helaas niet doorgaan.

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

Wanneer Persijn Joling na ruim 10 jaar The Pilgrims getroffen wordt door een herseninfarct wordt het stil rond de band en richt Reniet zich op zijn studio, enkele kleine muzikale projecten en zijn gezin. Tot één van zijn dochters zei dat ze hem nog nooit live had zien spelen. Na bijna 20 jaar stilte werd Reniet eindelijk genoeg ‘getriggered’ en richtte hij The Pilgrims opnieuw op.

Matthews Southern Comfort is ook van de partij op 25 mei. Laat nooit worden gezegd dat Iain Matthews iemand is die stilstaat bij eerdere successen.Tegenwoordig vinden de meeste 'reünies' van bands plaats vanwege de enorme financiële beloningen die beschikbaar zijn en soms de druk van de platenmaatschappij. In het geval van Matthews Southern Comfort is geen van beide redenen van toepassing. De vorming van een geheel nieuwe MSC komt voort uit zijn verlangen om de reis te voltooien, plus een diepe voortdurende passie om misschien nog een belangrijke muzikale verklaring af te leggen, die zowel door zijn collega's zal worden gehoord als erkend. Met een combinatie van een nieuw album die uitkomt op 27 maart, zal deze band je een pure, onvervalste avond geven!

The Pilgrims Hope In My Dreams
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 25 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook