Countdown Café - The Unemployed - Afgelast

06/29/2020
Tickets

Countdown Café (Afgelast)

The Unemployed

In overeenkomst met de besluiten van de Nederlandse overheid en het RIVM in het algemeen kunnen alle evenementen met meer dan 100 mensen in Nederland, en dus ook in Q-Factory, niet doorgaan. Ook dit evenement kan daarom helaas niet doorgaan. Klik hier voor meer informatie.

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

The Unemployed is een rock band uit Amsterdam bestaande uit Boaz Vida(drums), Jarne Ris(gitaar en zang), Jona Pattipeilohy(bas en zang) en Simon Haneveld(gitaar en zang). De jongens zijn nu al ruim een jaar in deze formatie samen en laten zich graag inspireren door acts als The Black Crowes, Peter Frampton en Pearl Jam. Dit resulteert in een gevarieerde en energieke live show die je niet snel zal vergeten. Op dit moment is de band bezig met de laatste voorbereidingen van het eerste album, waarvan de release gepland staat in de zomer van 2020.

The Unemployed- We Don't Got No Job (Official Video)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 29 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook