Countdown Cafe: The Veldman Brothers / MoonYard

06/19/2018
Tickets

Countdown Café

The Veldman Brothers / MoonYard

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums.

De band MoonYard staat al jaren bekend om unieke optredens.Vanaf 2008 is de band actief en brachten ze een Album en twee EP's uit. Een optreden van MoonYard is een prachtige muziekervaring. Bezieling, sfeer en energie spatten van het podium af en weet al jaren het publiek te overtuigen. De tientallen succesvolle optredens op o.a. de Zwarte Cross, de Bokbierdagen in Zutphen en de eigen cd presentaties o.a. in de Dru in Ulft zijn daar enkele voorbeelden van.

Countdown Café

Entree: Gratis
Datum: 19 juni
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook