Countdown Café: Wannebiezz - Frankfurter Polka Trio - Brentsleng - Boh Foi Toch

07/16/2019
Tickets

Countdown Café

Wannebiezz - Frankfurter Polka Trio - Brentsleng - Boh Foi Toch

Het Countdown Café is terug! Vanaf dinsdag 2 januari brengen we in samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken in Q. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. De Wannebiezz hebben het repertoire van het legendarische Cocktail Trio geadopteerd en in een ‘Wannebiezz jasje’ gestoken. Daarnaast brengen zij een unieke mix van hits en bijna-hits uit de afgelopen veertig jaar. Van sappige smartlap tot stevige rock ‘n’ roll en alles wat daar tussenin zit. Met z’n drieën of – als u eens uit wilt pakken – als zevenkoppige live band!

Het Frankfurter Polka Trio speelt aanstekelijke muziek; polka's, kermismuziek, walsjes, een tango en zo nog meer. Melancholische nummers, die in stijl verschillen van lyrisch tot vurig, worden aangevuld met vrolijke up-tempo liedjes. Dit gevarieerde repertoire wordt op openingen en andere feestelijke gelegenheden, maar ook geregeld op straat ten gehore gebracht.

Liedjes maken die recht uit het leven komen. Wie doet dat nog? Het Nederlandstalige Brentsleng laat ze op een ongepolijste en enthousiaste manier aan je horen! De zeven Brentsleng-leden maken van elk optreden een groot feest! Een flink lappie smart hoort daar natuurlijk bij! We drinken lekker door met onze fans, het wordt gegarandeerd gezellig! Brentsleng speelt eigen geschreven cross-over Nederpop met Rock-, Blues-, Ska- en Reggae- invloeden. De muziek die we maken kun je het beste vergelijken met bands als Doe-maar, Drukwerk en soortgelijke Nederlandstalige formaties. Na een aantal jaar hard werken, hebben we een geheel eigen sound ontwikkeld.

Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband, met oud-leden van de band Normaal. Ze maakten een mengsel van zydeco en rock, en ook de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes. Het repertoire is later uitgebreid en polka's, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folky deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het Achterhoeks! Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest.

de Wannebiezz - Goeiemorge Zonneschijn - Officiële Videoclip
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 16 juli
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook