Countdown Café: Wille and The Bandits - Eelke - Cookhouse

04/23/2019
Tickets

Countdown Café

Wille and The Bandits - Eelke - Cookhouse

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.
De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.


Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Wille and The Bandits
zag in 2010 het levenslicht. Het Britse bluesrock trio noemt als inspiratiebronnen onder andere Pearl Jam, Ben Harper en Jimi Hendrix. Met hun frisse benadering van roots en rock hebben de mannen een vaste plaats in de Britse blues scene weten te veroveren. Ze speelden al op het Glastonbury festival en sleepten in 2018 verschillende Blues Awards in de wacht. Hun albums krijgen lovende recensies en ze werden door Deep Purple-drummer Ian Paice getipt als: ‘Easily the best support I can remember us playing with’. Ze ontvingen ook lof van grootheden als Joe Bonamassa en Francis Rossi en toerden met Deep Purple en John Butler Trio.

Eelke is een Nederlandse singer-songwriter die met een combinatie van waardevolle teksten en gitaar zijn eigen, unieke songs maakt. Met invloeden zoals Ryan Adams, The Smiths en R.E.M, doet hij gewoon zijn eigen ding en zorgt hij ervoor dat het uniek en persoonlijk is.

Cookhouse is een pop/folk band gevormd door de twee broers Ronald en Jeroen Hendriksen. De muziek is een mix van pop met invloeden van folk, country, funk, blues en wereldmuziek. Cookhouse weet live zeker te overtuigen, ze waren niet voor niets één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde van 2017.

ABEL DE LANGE is zanger en gitarist, maar speelt daarnaast ook dobro, lapsteel (slide), bajo sexto en mandoline. Zijn semi akoestisch kwartet 'The Bayou Mosquitos' bestaat reeds 25 jaar, en Abel is als zanger/gitarist betrokken bij 'A Song Journey', een virtuele roadtrip door de VS met schrijver/journalist Jan Donkers, singer/songwriter Edo Donkers en multi instrumentalist Louis Ter Burg.

Wille and the Bandits | FIND MY WAY | Official Music Video
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 23 april
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook