Countdown Café: Wouter Planteijdt's Bullhorn - 3000 Pieces - Camilla Blue

11/05/2019
Tickets

Countdown Café

Wouter Planteijdt: Bullhorn - 3000 Pieces - Camilla Blue

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

Wouter Planteijdt's Bullhorn is een trio van rockveteraan Wouter Planteijdt. Bullhorn is een dynamische nu-wave brassband, met wortels in funk, soul, hiphop, reggae en dansmuziek. Ze inspireren hun uitvoeringen zelfs het meest conservatieve publiek om hun weg naar de dansvloer te vinden.

3000 PIECES uit Nijmegen vestigt zich in de cross-over scene. Ze brengen een mix van hiphop, rap, funk, rock en reggae op een toegankelijke en originele manier. Bands als Urban Dance Squad, Red Hot Chili Peppers en The Sugarhill Gang zijn gerelateerd aan hun inspiratie. Deze bandleden weet hoe ze je moeten entertainen!

Al spelend 'schildert' Camilla Blue in haar debuutalbum haar eigen wereld met melodieën, teksten, arrangementen en originele songstructuren. Haar eerste single 'Zet het licht niet aan' bereikte meer dan 50.000 streams op Spotify. Ze is uniek in haar soort volgens de producenten van tv-programma NPO1-Vrije Geluiden. Ze speelde twee nummers tijdens het tv-programma en deze avond bewonder je haar live bij Countdown Café.

3000 PIECES | Sencity Festival 2019 AFTERMOVIE
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 5 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook