De Roots Fabriek presenteert: Nathan Bell (americana)

12/09/2018
Tickets

Nathan Bell

De Roots Fabriek presenteert

Singer-songwriter Nathan Bell uit Signal Mountain, Tennessee weet met zijn muziek binnen enkele minuten te overdonderen door de onbeschrijfelijke schoonheid. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend goed geschreven dat ze je raken tot op het bot, niet alleen door de tekst maar ook door de manier waarop ze worden gezongen door Bell. Met zijn doorleefde intense stem en zijn pure Americana zonder opsmuk doet hij je denken aan helden als Guy Clark en John Prine. Zo staat zijn album ‘Blood Like A River’ vol met alleen maar pure liedjes veelal slechts begeleid door gitaar en een mandoline en hier en daar wat achtergrondzang en stond hij in 2015 al enkele maanden op nummer 1 in de Euro Americana Chart.

Afgelopen jaar kwam Nathan's laatste album uit ‘Love >Fear (48 hours in Traitorland)’ een album waar hij sinds de opkomst van het populisme en het angst en haat zaaien in de VS heel hard aan heeft gewerkt want alleen liefde voor de medemens, welke kleur, ras of geloof die dan ook heeft, kan de angst overwinnen. Voor dit jaar staan er maar liefst 2 nieuwe albums geplanned, een live album dat in augustus verschijnt en een nieuw studio album dat voor het najaar geplant staat. Hoog tijd om dit druk baasje is naar Amsterdam te halen voor een onvervalste avond vol oprechte Americana.

* Voor deze show zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

"Names" by Nathan Bell, directed by Anthony Sims
Nathan Bell
Tickets: €15,-*
Datum: Zo. 9 dec.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk