Deep Purple's Made in Japan live (tribute) - Verplaatst

11/08/2020
Tickets

Deep Purple's Made in Japan live

by Made in Purple

Deep Purple, samen met Led Zeppelin en Black Sabbath een van de grondleggers van de hardrock en verantwoordelijk voor klassiekers als 'Child in Time' en 'Smoke On the Water' is verantwoordelijk voor een van de beste live albums ooit uitgebracht: "Made In Japan". Opgenomen tijdens de eerste Japanse tour van Deep Purple in de legendarische Mark II bezetting met Ian Gillan (zang), Ritchie Blackmore (gitaar), Roger Glover (bass), Jon Lord (keyboards) en Ian Paice (drums).

Zondag 8 november a.s. wordt 'Made in Japan' integraal live gespeeld door 'Made in Purple', een project van doorgewinterde muzikanten en docenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, die allen een voorliefde voor Deep Purple delen en zelfs gebruik maken van dezelfde versterkers als Deep Purple destijds deed tijdens de shows in Osaka en Tokyo.

Kijk voor meer info op madeinpurple.com

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 15 maart 2020 en wordt nu weer verplaatst naar een nog niet bekende datum. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

MADE IN PURPLE plays CHILD IN TIME (Deep Purple)
Deep Purple's Made in Japan live
Tickets: € 17,50*

*Ticketprijs inclusief €2,28 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 8 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk