Deep Purple's 'Made in Japan' Live (tribute) - wordt verplaatst

05/15/2021
Tickets

Deep Purple's 'Made in Japan' Live

by Made in Purple

Dit optreden wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Het optreden vindt in ieder geval niet plaats in mei 2021. Wanneer er een nieuwe datum is bevestigd ontvangen kaartkopers een bericht van Ticketmaster. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Deep Purple, samen met Led Zeppelin en Black Sabbath een van de grondleggers van de hardrock met klassiekers als 'Child in Time' en 'Smoke On the Water', is verantwoordelijk voor een van de beste live-albums ooit uitgebracht: "Made In Japan". Opgenomen tijdens de eerste Japanse tour van Deep Purple in de legendarische 'Mark II'-bezetting met Ian Gillan (zang), Ritchie Blackmore (gitaar), Roger Glover (bass), Jon Lord (keyboards) en Ian Paice (drums).

Zaterdag 15 mei wordt 'Made in Japan' integraal live gespeeld door Made in Purple, een project van doorgewinterde muzikanten en docenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, die allen een voorliefde voor Deep Purple delen en zelfs gebruik maken van dezelfde versterkers als Deep Purple destijds deed tijdens de shows in Osaka en Tokyo.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 15 maart 2020 en later op 8 november 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

MADE IN PURPLE plays CHILD IN TIME (Deep Purple)
Deep Purple's 'Made in Japan' Live
Tickets: € 17,50*

*Ticketprijs inclusief €2,28 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za 15 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook