Def Americans: Johnny Cash San Quentin 50th Year Anniversary (country)

03/02/2019
Tickets
De Roots Fabriek presenteert

Def Americans: Johnny Cash San Quentin 50th Year Anniversary

+ Mattanja Joy Bradley

Def Americans blazen de songs van Johnny Cash nieuw leven in. Met een hoop swing, sfeer en rebellie proberen ze elk concert weer de legendarische Johnny Cash shows te evenaren. Ze doen ditmaal the Man in Black eer aan door de nummers van het San Quentin concert te spelen.

Johnny Cash at San Quentin (1969) is net als zijn voorganger 'at Folsom Prison' een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn net geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash een songtekst uit zijn koffertje liet halen om vervolgens met zijn band voor de 1e keer “A Boy Named Sue” te spelen. Tijdens het optreden werden Cash en zijn band bijgestaan door Carl Perkins, the Carter Sisters en de Statler Brothers.

50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenis concert van the Man in Black naar Amsterdam

Support: Mattanja Joy Bradley

Na een tour van drie jaar door de Verenigde Staten is singer-songwriter Mattanja Joy Bradley terug in Nederland. De veelzijdigheid op muzikaal gebied van Mattanja is verbluffend te noemen. Ze heeft een soulvolle stem gedrenkt in blues en country die je uit duizenden kan herkennen.

Def Americans - Man In Black
Def Americans
Tickets: € 18,40*
Datum: Za. 2 maart
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook