Demented Are Go (psychobilly)

03/09/2019
Tickets

Demented Are Go

+ Stompin' Riffraffs

De onbetwiste oprichters, heersers en vaandeldragers van psychobilly komen naar Amsterdam. Demented Are Go, de band rond zanger Sparky, is opgericht in de jaren ’80 onder de rook van het grauwe industriële Wales. Vanuit daar is Demented gaan behoren tot de allerbelangrijkste bands van de internationale psychobilly scene.

Songs als ‘Bodies in the Basement’, en ‘Pervy in the Park’ kunnen worden bestempeld als gouden cult-klassiekers. Sparky en zijn bandleden verwoesten alles wat in hun buurt komt. Verknipte punk-rock met een behoorlijke scheut rock ’n roll; dit is psychobilly ten top!

Aftershow: Stompin' Riffraffs

De aftershow van Demented Are Go wordt verzorgd door Stompin’ Riffraffs. Deze in Tokio opgerichte formatie, bestaande uit drie chicks en zanger Nao, weet maar al te goed hoe ze jaren 50 rock ’n roll en rockabilly met elkaar moeten combineren. Sinds de oprichting is de band regelmatig in de metro van Tokio te zien en touren ze door hun geboorteland, terwijl ze nog steeds tijd vinden om met regelmatige frequentie internationaal te spelen. Uit een land waar fatsoen en ordelijkheid centraal staan, zorgt Stompin’ Riffraffs voor wanorde in de tent. Gecoördineerde rock ’n roll chaos gegarandeerd!

DEMENTED ARE GO - Bodies In The Basement (OFFICIAL VIDEO)
Demented Are Go
Tickets: € 18,40*
Datum: Za. 9 maart 2019
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk