Derv Gordon of The Equals & So What (pop-rock)

11/08/2018
Tickets

Derv Gordon of The Equals & So What

+ Wap Shoo Wap

Opgericht in de jaren 60 door de Jamaicaanse frontman Derv Gordon en gitarist Eddy Grant waren The Equals de allereerste multi-raciale groep die erkenning kreeg in Engeland. De band behaalde groot succes met hun unieke combinatie van pop, soul, reggae en R&B. Ze scoorden hits in binnen- en buitenland met nummers als 'Baby Come Back', 'Police On My Back' (later gecoverd door The Clash) en 'I Get So Excited'.


The Equals hadden als multi-raciale groep een grote invloed op de Britse muziekcultuur en vormde een grote inspiratiebron voor latere bands als The Clash en UB40. Die laatste scoorden in 1994 een nummer één hit met 'Baby Come Back'. Precies 50 jaar na de release van hun succesvolle album met dezelfde titel als hun grootste hit 'Baby Come Back' komt frontman Derv Gordon terug naar Nederland voor een avond vol swingende northern soul klassiekers.

De avond wordt gepresenteerd in samenwerking met de heren van Wap Shoo Wap (bekend van de 'high energy rock 'n roll parties' in Pacific Parc), dus nu al een must voor de echte northern soul en R&B liefhebbers!

THE EQUALS - Baby Come Back [ 1968 Video In NEW STEREO ].mp4
Derv Gordon of the Equals
Tickets: € 23,-*
Datum: 8 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk