Die Talentenshow

01/25/2020
Tickets

Die Talentenshow

Youtuber Dietim organiseert een talentenshow op zijn YouTube kanaal waarbij jij live aanwezig kan zijn bij de finale! De finale zal op 25 januari plaatsvinden in de Q-Factory. Vijf kandidaten gaan strijden voor de titel en de hoofdprijs van €5.000,-. Dietim is onderdeel van de strenge jury samen met Influencers DiiggyS en Yordi.

Dit gezellig avondje uit staat in het teken van strijd, plezier en samen zijn. Zo zullen er verschillende acts plaatsvinden waaronder rap en zang. Misschien komt er ook wel een goochelaar die je zal laten verbazen of een danser die je opzweept. Check de afleveringen op YouTube om te volgen wie er in de finale zullen staan.

Na afloop van de show vindt er een meet & greet plaats en kan je kennismaken met de juryleden en finalisten. Alle tijd dus om een foto te maken of een handtekening te scoren. Daarnaast is er nog een leuke verrassing in petto, maar daar zal je tijdens de show achter komen…

Al met al wordt dit een supertoffe avond die je niet wilt missen! Dus bestel nu je tickets, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en dan zien we jou op 25 januari bij de finale van Dietalentenshow. Welke talentenshow…? DIE-TALENTENSHOW

#alleenmaartalent

DIETALENTENSHOW - “Jij bent de Aliexpress Boef - Dit was verschrikkelijk ! “ #afl1
Die Talentenshow
Early Bird tickets: € 11,50*
Regular ticket fase 1: € 14,38*
Regular ticket fase 2: € 17,25*

* Ticketprijs inclusief €1,50/€1,88/€ 2,25 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 25 jan.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook