Dinner and Music with Oscar Benton and Johnny Laporte (blues)

12/18/2020
Tickets

Dinner and Music with Oscar Benton and Johnny Laporte

Op vrijdag 18 december wordt Q-Factory omgetoverd tot een authentieke Chicago bluesbar. Onder het genot van een voortreffelijk 3 gangen diner geniet je van verhalen en Chicago bluesclassics gespeeld door Oscar Benton en Johnny Laporte.

Oscar Benton + Johnny Laporte vormen een uniek duo. Ze leerden elkaar kennen toen Johnny bijna vijftig jaar geleden werd gevraagd om gitaar te spelen bij de Oscar Benton Blues Band. Beide ras muzikanten hebben in deze rare tijden geen zin om stil te zitten en kiezen ervoor om de traditionele Chicagoblues songs in de meest pure vorm met het publiek te delen. Authentieke Blues als Mojo Working, I Feel So Good, How many More Years gezongen door Oscar Benton en begeleid door Johnny Laporte alleen op gitaar, akoestisch of elektrisch en soms op piano.

Tijdens de show vertellen ze tevens het verhaal van de oorspong van de blues van vijftig jaar geleden tot nu. Oscar de blueszanger met een wereldhit zonder notering in de Top 2000 en Johnny vertelt over zijn blues vanuit een Indische oorsprong. Een bijzonder verhaal, waar later dit jaar ook een documentaire over uitkomt op nationale tv. Maar nu eerst hun theatershow.

* prijs is inclusief 3 gangen diner en welkomstdrankje.

Oscar Benton promo movie
Dinner and music with Oscar Benton and Johnny Laporte
Tickets: € 64*

*Ticketprijs inclusief 3 gangen diner en €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 18 december 2020
Open: 18:00 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook