Dinner and music with Stips and Brokamp - Afgelast

10/16/2020
Tickets

Dinner and music with Stips and Brokamp

Geniet van een heerlijk 3 gangen diner terwijl je luistert naar het verbluffende repertoire van Robert Jan Stips en Marieke Brokamp!

Robert Jan Stips was het kloppend hart van Supersister, speelde in Golden Earring, waar hij vioolpartijen voor componeerde. Hij scoorde met Freek de Jonge een nummer 1-hit, produceerde Gruppo Sportivo en was de eerste in Nederland die met samples begon in de band Nits. Naast zijn bezigheden met Nits en solo werkt Robert Jan Stips al sinds 2014 samen met violiste Marieke Brokamp (oa Zeeuws Orkest en het TY strijkkwartet). Inmiddels trekken zij met een verrassend duo-programma door het land met een spannend, superbreed repertoire wat alle grenzen tussen de vele diverse muziekstijlen doet verdwijnen.

Een groot deel bestaat – natuurlijk - uit bewerkingen voor viool & piano van de bekendere werken uit Stips' rijke pophistorie t.w. Supersister, Golden Earring, Sweet d'Buster, Transister, Freek de Jonge, NITS, gelardeerd met verhalen die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Maar ook film-, expo- en documentaire muziek van Robert Jan komt aan bod, die anders niet zo gauw op zich staand live te horen zou zijn.Daarnaast nemen Marieke en Robert Jan je mee naar heel andere muziekwerelden, zoals cross-overs met de klassieken en de modern klassieken van Schubert tot Arvo Pärt.

Het niveau en speelplezier en van dit bijzondere duo werkt aanstekelijk. Het publiek laat zich door hen meevoeren, verwennen en verrassen: een ongedwongen avond grenzeloos muziekgenieten!

Ticketprijs is inclusief 3 gangen diner en een welkomstdrankje.

Dit concert is afgelast wegens productionele redenen.

Stips & Brokamp muziekcompilatie
Dinner and music with Stips and Brokamp
Tickets: € 65*

*Ticketprijs inclusief 3 gangen diner, welkomstdrankje, €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 16 okt. 2020
Open: 18:00 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook