Dizzy Mizz Lizzy (Alternatieve rock) - Verplaatst

03/04/2022
Tickets

Dizzy Mizz Lizzy

+ The Hydden

Dizzy Mizz Lizzy zorgde in de jaren ’90 voor een gigantische rock revival in Denemarken! Combineer de tomeloze energie van Led Zeppelin met melodieën van de Fab Four, het resultaat is deze explosieve cocktail onder leiding van Tim Christensen.

Tim Christensen, Martin Nielsen en Søren Friis-Larsen zetten in 1994 de naam Dizzy Mizz Lizzy definitief op de kaart met hun gelijknamige debuutalbum. In 1998 besluit de band uit elkaar te gaan. Christensen start een succesvolle solocarrière en de andere bandleden stappen tijdelijk uit de schijnwerpers. Vandaag de dag is de band weer alive and kicking! Op 22 januari staan de Deense legends in Q.

The Hydden verzorgd de support act van de avond en zij zijn de perfecte front-act voor Dizzy Mizz Lizzy. The Hydden gaat gelijk ter zaken, geen afleiding en geen dilly-dally. Met de intensiteit en drive die zij in de show stoppen voel je je net het derde lid van de band.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 7 mei 2020 en vervolgens op 22 januari 2021. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Dizzy Mizz Lizzy - California Rain
Dizzy Mizz Lizzy
Tickets: € 29,33

*Ticketprijs inclusief €3,83 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 4 mrt. '22
Open: 19:30 uur
The Hydden: 20:00 uur
Dizzy Mizz Lizzy: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook