DSOPM Summercamp 2019

07/26/2019
Tickets

DSOPM Summercamp 2019

Het Summercamp van DSOPM: een te gekke week vol muziek, onwijs gezellige mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen! Daarnaast onder andere ook clinics, soundadvies, zakelijke vaardigheden en een spetterend eindconcert onze kleine zaal!

Gedurende de week wordt je ontwikkeling bijgehouden door gekwalificeerde docenten en aan het eind van de week ontvang je een persoonlijk A-MACK evaluatieverslag. We gaan aan de slag met Ableton en de Push, die in de lessen en op het podium gebruikt kunnen worden! Jack Pisters is deze week aanwezig en zal zelf ook lessen en adviezen geven en instrumenten afstellen.

Een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden. We bieden creatief en professioneel muziekonderwijs, maar willen vooral ook een hele gezellige week hebben! Beginners en gevorderden, iedereen is welkom.

Kijk voor meer informatie op www.dsopm.nl/summercamp. Inschrijven kan via www.dsopm.nl/aanmeldformulier, of stuur even een mailtje naar info@dsopm.nl!

Mango Crazy | Summercamp | DSOPM | Amsterdam | Q Factory | juli 2018
DSOPM Summercamp
Entree: Op inschrijving
Datum: Ma. 22 t/m vr. 26 juli
Tijd: 10:30 uur - 18:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Aanmelden
Facebook