DVL - The Hoax + Guy Forsyth (blues)

09/23/2018
Tickets

DVL

The Hoax & Guy Forsyth

Blues supergroep DVL, met in de gelederen leden van de meest invloedrijke Britse bluesband van de afgelopen twee decennia The Hoax en niemand minder dan Guy Forsyth, is begonnen als een all-star eerbetoon aan cult Blues-band The Red Devils.

Tijdens hun triomfantelijke verschijning voor 10.000 liefhebbers op Ribs & Blues 2017 bewezen ze echter een van de meest vermakelijke en woeste blues-acts van vandaag te zijn, ongeacht het materiaal dat ze kiezen om te spelen. Voor de komende tour belooft de all-star band weer een zware dosis Red Devils met een paar andere verrassingen die zeker in de smaak gaan vallen! Een live sensatie die iedere blues-liefhebbers gezien moet hebben!

Beaux Gris Gris & The Apocalypse

Beaux Gris Gris & The Apocalypse is het nieuwe blues-project van The Hoax's 'founding member' Robin Davey’. Hun nieuwste single Do not Let The Bastards Drag You Down werd door het Britse Blues Magazine aangekondigd als een “Blues Anthem voor onze tijd”, ze vervolgden: “Een frequente kritiek op nieuwe bluesmuziek is dat het saai en gepolijst is – dat het geen grit bevat en ziel en zegt eigenlijk niks … Beaux Gris Gris & the Apocalypse – een Anglo-Amerikaanse bluesgroep gebaseerd in Californië maar geïnspireerd door de muziek van New Orleans – zijn een grote uitzondering”. Een betere warming up voor de heren van DVL is er niet!

DVL tribute to The Red Devils
DVL
Tickets: € 19,50*
Datum: Do. 23 sept.
Open: 15:30 uur
Aanvang: 16:00 uur

* Ticketprijs inclusief €1,50 servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk