Ethan Johns with The Black Eyed Dogs (americana)

03/22/2019
Tickets

De Roots Fabriek Presenteert

Ethan Johns

with The Black Eyed Dogs

Ethan Johns is een begenadigd songwriter, maar bovenal bekend als producer van o.a. Ryan Adams, The Staves, White Denim en grote namen als Paul McCartney en Tom Jones. Als zoon van de legendarische producer Glyn Johns (produceerde o.a. Eric Clapton, Eagles, Rolling Stones en Led Zeppelin) is muziek hem met de paplepel ingegoten.

Johns bracht pas in 2013 zijn eerste solo-album uit, maar timmert als producer al ruim vijfentwintig jaar aan de weg. Dit najaar bracht hij zijn derde album ‘Anamnesis’ (2018) uit met The Black Eyed Dogs; wederom een echte country-parel net als diens voorgangers. Een authentieke, organische americana-plaat met sommige nummers die ruim acht minuten duren, drie nummers die heel Beatle-esque als één geheel in elkaar overlopen en nummers met meeslepende verhalen en thema’s. Op 22 maart zie je deze muzikale duizendpoot in Q!

Ethan Johns With The Black Eyed Dogs - Twenty First Century Paranoid Blues (The Quay Sessions)
Ethan Johns
Tickets: € 16,10*
Datum: Vr. 22 maart
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook