FATA 'Liedjes Over Meisjes' showcase

03/26/2015
Tickets

FATA 'Liedjes Over Meisjes' showcase + support + DJ

FATA presenteert in 2015 de gloednieuwe EP "Liedjes Over Meisjes". Om dit memorabele moment te vieren doen ze 26 maart een live showcase in Q-Factory Amsterdam.

De "Liedjes Over Meisjes" show is meer dan een stelletje rappers en een DJ. Daarom kan je verwachten dat ze een muzikale show neerzetten met live instrumenten. Door de interactie met het publiek is elke show bovendien anders.

Het is een jaar geleden dat heel Nederland kennis heeft gemaakt met FATA. De single "Geile Donder" werd een regelrechte radiohit met een groot meezinggehalte en de tweede single "Vast Wel Goed" sloot daar goed op aan.

Na lang wachten kwam het debuutalbum "Jongvolwassen" daarna eindelijk uit.

Maar FATA heeft sindsdien niet stil gezeten. Inmiddels zijn ze een aantal clubtours door Nederland en België verder, waren ze te zien op verschillende festivals, te horen op de nationale radiozenders en werd de documentaire "De weg naar Jongvolwassen" uitgebracht.

Tijdens dat hectische avontuur hebben Terry Kerbusch, Louis Bordeaux en Wantigga besloten om snel weer aan de slag te gaan met hun passie; muziek maken. Met de nieuwe EP voert FATA het tempo op en schrijven de boys over hun andere passie? meisjes.

Met de eerste single van de EP met de titel "Doutzen Kroes" is zij in ieder geval fan! ;)