Fleetwood Mac, The Incredible Story

11/19/2022
Tickets

FLEETWOOD MAC, THE INCREDIBLE STORY

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense, drie-uur-durende voorstelling naar een idee van Nicolas Schuit, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.

Cast The Cosmic Carnival
Nicolas Schuit: Guitars & Vocals
Indra Kartodirdjo: Keys & Vocals
Wies Delouise: zang
Gerben van Etten: Keys & Vocals
Vincent Moes - Bass, Vocals
Tom van Sadelhoff - Drums


FLEETWOOD MAC, THE INCREDIBLE STORY
Tickets: € 27

*Ticketprijs inclusief €3,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zaterdag 19 November 2022
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Locatie: Grote Zaal
Tickets
Facebook event
Boek Hotel