Focus (progrock)

03/01/2019
Tickets

Focus

Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde Focus zich in de eerste helft van de jaren 70 als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ werden wereldwijd grijsgedraaid en met de albums Moving Waves, Focus 3 en Hamburger Concerto schreven ze muziekgeschiedenis. Fans van deze progrock pioniers zijn onder andere Dave Grohl, Rush en Marillion en ‘zware jongens’ als Opeth en Enslaved beschouwen Focus zelfs als een van hun belangrijkste inspiratiebronnen.

Bijna een halve eeuw oud en nog altijd is Focus ‘alive & kicking’. Tot op de dag van vandaag tourt en oogst Focus grote waardering tot ver buiten onze landsgrenzen. Begin komend jaar verschijnt er zelfs - voor het eerst sinds 2012 - een volledig nieuw album van de legendarische band met als titel ‘Focus XI’. Dat nieuwe materiaal willen ze maar al te graag laten horen tijdens hun show in Q-Factory.

Met Thijs van Leer, Pierre van der Linden, Udo Pannekeet Menno Gootjes.
Focus - Hocus Pocus (Live Video)
Focus
Tickets: € 23,-*
Datum: Vrij. 1 mrt. 2019
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook