Folk Road Show (folk)

11/14/2019
Tickets

Folk Road Show

Support: Frank Rensen

Het internationale collectief Folk Road Show maakt een aanstekelijke mix van americana, folk en indiepop, opgediend met 4-stemmige samenzang. Van de groep, bestaande uit Dom Fricot (Canada), Benjamin James Caldwell (Australië), Olaf Caarls (Nederland) en Nick Petrowich (Canada), draagt ieder bij aan de songwriting en neemt leadzang voor zijn rekening. Daarnaast wordt er ook nog eens veelvuldig van instrument gewisseld, zoals gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums.


Hun debuut werd in 2016 uitgebracht op het vermaarde label Classic Waxx en inmiddels werkt de band aan hun derde album, waarvan in mei de single ‘Emily’ verscheen. Liefhebbers van Fleet Foxes en Crosby, Stills, Nash & Young zullen zich thuis voelen bij een intieme, maar uitbundige liveshow.

SUPPORT: Frank Rensen is een singer-songwriter en begenadigd gitarist. In de voorkamer van zijn huis werkte hij zichzelf in het zweet met een paar instrumenten, een microfoon en laptop. Na jaren van hard werk vond hij zijn eigen unieke geluid en dat resulteerde in de EP ‘1/2’. Met de single ‘Trying To Say’ bereikte hij meer dan 100.000 luisteraars.

Folk Road Show - Come Closer (Live at Paradiso, Amsterdam)
Folk Road Show
Tickets: € 15,-*
Datum: Do. 14 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang Frank Rensen: 20:00 uur
Aanvang Folk Road Show: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief €2,61 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk: