Formule 1 Oostenrijk GP Red Bull Ring op GROOT scherm (live uitzending)

06/30/2019
Tickets

Formule 1 op groot scherm!

F1 Oostenrijk GP Red Bull Ring

Altijd al eens Formule 1-coureur Max Verstappen willen aanmoedigen aan de rand van een circuit vol brullende motoren? Vanaf 30 juni worden alle Grand-Prix wedstrijden op groot scherm uitgezonden in Q-Factory Amsterdam.

We starten in Oostenrijk op de Red Bull Ring in Spielberg, de plek waar onze eigen Max Verstappen vorig jaar nog de GP won! Daarna gaan we naar Groot Brittanië, Duitsland en Hongarije. Alles wordt uitgezonden op megagroot scherm in het gezelschap van F1 fans van alle leeftijden!

De jongste coureurs onder ons kunnen plaatsnemen in de enige echte Red Bull Playseats. Als je plaatsneemt in deze stoelen, zit je meteen in de cockpit van de allersnelste auto's ter wereld uit de koningsklasse van de racerij. Daarnaast is er een mobiele racebaan aanwezig waarop je het met miniatuur auto's kan opnemen tegen je vrienden.

Brullende motoren, oorverdovend geluid; in Q-Factory is het net alsof je je op de racebaan bevindt!

F1 Oostenrijk GP Red Bull Ring
Tickets: € 10,-
Datum: Zo.30 juni
Open: 14:30 uur
Aanvang: 15:10 uur

Ticketprijs inclusief €1,30 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook