Foto-expo: 5 Jaar Q-Factory

09/21/2019
Tickets

Foto-expo: 5 Jaar Q-Factory

Q-Factory bestaat 5 jaar en in die tijd hebben vele legendarische, excentrieke en karakteristieke artiesten op het podium gestaan. Tijdens deze foto-expositie worden de muzikale hoogtepunten getoond in een serie pakkende en bijzondere foto’s. Onder het genot van een drankje proosten we op deze bijzondere momenten. De expositie is gecureerd door gerenommeerd concertfotograaf Raymond 'Bullet-ray' van Olphen.

Raymond van Olphen is freelancefotograaf met een voorliefde voor muziek. De Zwollenaar begon jaren geleden als huisfotograaf van Hedon, maar heeft inmiddels ruimschoots zijn sporen verdiend in het poplandschap. Hij werkt regelmatig voor partijen als NPO 1, 2 (3FM’s Glazenhuis, Pinkpop, Lowlands, ESNS), Hollandse Hoogte, Musicmaker, Provincie Overijssel, 8 Ball en Bos Theaterproducties. Zijn portfolio spreekt boekdelen. Hij heeft grootheden als Rolling Stones, Stromae, Iggy Pop, The Police, Radiohead en Grace Jones voor de lens gehad. Met het project Lorrainville waar van Olphen deel van uitmaakte haalde hij zelfs de prestigieuze Edison award binnen.

Foto-expo: 5 Jaar Q-Factory
Entree: Gratis
Datum: Za. 21 sept.
Tijd: 11:00 uur - 16:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Facebook