Fred Eaglesmith (country)

05/15/2019
Tickets
De Roots Fabriek presenteert

Fred Eaglesmith

Fred Eaglesmith is een man van het volk. Fred heeft talent voor het schrijven van oprechte liedjes en vooral over klein menselijk leed, al dan niet met een knipoog, een lach en een traan.

Eaglesmith is een veteraan in de muziekindustrie en kent de klappen van de zweep. Hij volgt zijn eigen pad en past in geen elk vakje. Hij houdt zich niet aan officieel aangelegde muzikale perkjes. Eaglesmith graast rustig in verschillende weides en zet daarmee een nieuwe standaard voor onafhankelijke muzikanten.

Na jaren van touren in de VS, Canada en Europa heeft Fred al heel wat bereikt, zijn liedjes werden gecovered door enkele grote namen, hij trad op in de Late Show van David Letterman en werd alom bekroond als enigmatische country en rock n’ roll troubadour.

Vandaag de dag beklimt hij podia over de hele wereld met zijn muzikale echtgenote Tif Ginn. Haar indrukwekkend, zwoele vocalen zijn een aangename aanvulling op Fred’s rauwe stemgeluid.

“Expect nothing. Give everything. Keep going. Allow yourself to be happy. Find out who you are and deal with that. Write good songs”, aldus Eaglesmith.

Fred Eaglesmith and band - Paradiso Amsterdam - Full Show
Fred Eaglesmith
Tickets: € 18,40*
Datum: Wo. 15 mei
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk