Fred Wesley's Generations (funk/jazz)

04/04/2019
Tickets

Fred Wesley's Generations

Fred Wesley’s Generations is een legendarisch funktrio onder leiding van Fred Wesley. Deze 75 jaar oude trombonist speelde bij o.a James Brown en Parliament-Funkadelic. Samen met de jonge Italiaanse Leonardo Corradi op orgel en de Franse drummer Tony Match speelt Wesley menig poppodium plat met de meest groovy funktunes die je ooit gehoord hebt.

Wesley was van 1968 tot 1975 de muzikale leider en belangrijkste componist van James Brown’s legendarische begeleidingsband The JB’s. In die tijd stond hij bekend als ‘the world's most famous sideman’. Zijn latere werk voor Parliament-Funkadelic van George Clinton is minstens even legendarisch. Fred speelde er niet alleen trombone, maar arrangeerde ook talloze songs. Wesley is een van de meest gesampelde muzikanten ooit. Verwacht een eclectische show met jazz, funk, Afrikaanse beats en elektronische sound-effecten!

Generations Ft Fred Wesley - Old Man
Fred Wesley's Generations
Tickets: € 24,15*
Datum: Do. 4 april
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk