Friendly Fires (indie) - Afgelast

11/10/2019
Tickets

The Daily Indie presents

Friendly Fires

- AFGELAST -

Eindelijk is de Engelse indie-band Friendly Fires terug van weggeweest! Na het laatste album 'Pala' uit 2011 is onlangs de langverwachte opvolger getiteld ‘Inflorescent’ uitgekomen.

Friendly Fires kennen we natuurlijk van hun dansbare indie-tracks ‘Jump In The Pool’, 'Paris', 'Kiss Of Life' en 'Hawaiian Air'. De onlangs verschenen single ‘Silhouettes’ heeft wederom de vertrouwde dansbare sound, maar er is ook ruimte voor meer disco invloeden. 'Heaven Let Me In' is tevens te horen op het nieuwe album, een nummer dat mede is geproduceerd door het Britse house-duo Disclosure. Sinds het debuutalbum 2008 heeft de band al menig festivalweide en concertzaal aan het dansen weten te krijgen, zoals Lowlands, Sziget, Roskilde en onlangs nog Glastonbury. Op zondag 10 november is Q-Factory aan de beurt. Een aanrader voor fans van MGMT, Empire Of The Sun, Phoenix, Klaxons, Hot Chip en Foals.

Friendly Fires - 'Kiss Of Life'
Friendly Fires
Tickets: € 21,28*
Datum: Zo. 10 nov
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk