Fueled by Lagunitas met o.a. Tony Clifton (rock)

12/13/2019
Tickets

Fueled by Lagunitas

Met Tony Clifton, Lorrèn en Sunday Kids

Fueled by Lagunitas levert meer dan genoeg brandstof voor een uiterst lekker avondje. De entree is gratis, de muziek onbetaalbaar.

Het programma wordt afgetrapt met singer- songwriter Lorrèn. Zij verrast met een heerlijke combi van soul, pop en jazz. Vervolgens is het de beurt aan de southern psych rock van Sunday Kids. Dankzij hun tomeloze energie en catchy songs met heerlijke gitaarriffjes is de kans 0 procent dat je stil blijft staan. Kijk wel uit dat je geen bier morst, want da’s zonde. Poppunkband Tony Clifton zal de avond in de zesde versnelling brengen. DJ Santina Runaway houdt je tussen de acts warm en sluit keihard af met een High Energy Rock N’ Roll DJ set!

https://santinarunaway.com/


Kortom: vier hele goede redenen om langs te komen. Reden vijf is trouwens ook niet mis: je kunt je keel smeren met de Lagunitas bieren: IPA, DayTime, Fluxed in Paradise en 12th of Never. We zien je daar!

Tony Clifton - Wake Up
Fueled By Lagunitas met o.a. Tony Clifton
Toegang: Gratis
Datum: Vr. 13 dec.
Open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Gratis Toegang
Facebook