Gallowstreet (brass-funk) - verplaatst

09/17/2021
Tickets

Gallowstreet

De Amsterdamse brassband Gallowstreet komt naar Q-Factory Amsterdam voor twee intieme shows in onze grote zaal! In maart bracht het collectief haar derde album 'Our Dear Metropolis' uit, een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. De band neemt in haar nieuwe album de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt de sound die ze naar vele festivals heeft gebracht met trance, hip-hop en big-band swing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Van de Galgenstraat naar Amsterdam Noord, waar de band haar wortels heeft uitgeslagen aan the Strip. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang. Met de albums 'Battleplan' en 'Hot Lava Sex Machine' heeft Gallowstreet zich geprofileerd als een frisse wind binnen het brassband-genre. Een band die een eigenzinnige interpretatie geeft aan wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows; een orkaankracht aan energie en volume. Door de jaren heen heeft Gallowstreet een trouwe schare aan fans in binnen en buitenland opgebouwd die zelf maar al te graag het materiaal van Gallowstreet coveren.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 20 maart 2021, maar is wegens de coronamaatregelen verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

GALLOWSTREET - PURPLE WHIP
Gallowstreet - Late show
Tickets: € 25,00*

*Ticketprijs inclusief €3,27 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 17 September 2021
Open: 22:00 uur
Aanvang: 22:45 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook