Gino Vannelli (pop)

10/13/2018
Tickets

Gino Vannelli

Gino Vannelli behoort met 20 miljoen verkochte albums tot de meest succesvolle Canadese artiesten aller tijden. Sinds de debuutplaat Crazy Life (1973) wordt Vannelli terecht gezien als één van de meest onderscheidende stemmen in de popgeschiedenis. Hij scoorde wereldhits met nummers als 'Hurts To Be In Love', 'Wild Horses' en 'People Gotta Move' (ja, van de reclame). Gino bracht maar liefst 19 albums uit en is zich muzikaal blijven ontwikkelen. Van rock, jazz, soul, naar klassiek, deze levende legende laat je alle hoeken van het muzikale spectrum zien.

Vannelli heeft tot de dag van vandaag een trouwe fanbase in Europa en toert nog regelmatig over de hele wereld. Sommige dingen worden beter met de leefdtijd en Gino Vannelli is daar het levende bewijs van. Zijn laatste release 'Live in LA' schoot naar grote hoogte in de Billboard Charts en bereikte de nummer één positie op Amazon. Dit jaar brengt Vannelli zijn 20e album uit en om die reden komt hij naar Amsterdam voor een heerlijke intieme show vol wereldhits!

Gino Vannelli - People Gotta Move (1974)
Gino Vannelli
Tickets: € 41,50*
Datum: Za. 13 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk