Glenn Hughes performs Deep Purple (hardrock)

11/17/2018
Tickets

Glenn Hughes performs Deep Purple

Op zaterdag 17 november komt Glenn Hughes, de wereldberoemde Deep Purple-bassist, in het kader van zijn 'Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple’ tour naar Amsterdam. Een rockshow waarin Deep Purple klassiekers als 'Highway Star', 'Burn' en natuurlijk 'Smoke On The Water’ niet zullen ontbreken.

Deep Purple behoeft natuurlijk geen introductie meer. De legendarische Britse hardrockband veroverde in de jaren 60 en 70 binnen 'no time' de gehele wereld met hits als 'Child In Time' en 'Smoke On The Water' en wordt door vele gezien als een van de allerbeste rockbands ooit. Meer dan 50 jaar na de gloriedagen van de band zit zanger, bassist en songwriter Glenn Hughes niet stil. Zo heeft hij samengewerkt met Black Sabbath, Joe Bonamassa en Jason Bonham. Ook toerde hij de afgelopen jaren de gehele wereld over. Dit najaar keert Hughes eindelijk weer terug naar Amsterdam om de fans op een twee uur durende show vol Deep Purple klassiekers te trakteren.

Glenn Hughes "Burn" LIVE in UK 2011
Glenn Hughes performs Deep Purple
Tickets: € 34,-*
Datum: Zat 17 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief 1,50 servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk