GRLBND Fandag

01/21/2018
Tickets

GRLBND Fandag

Op 21 januari is het dan eindelijk zo ver! Een nieuwe fandag van GRLBND: deze keer pakt Q-Factory Amsterdam extra uit! Wat kun je verwachten op deze dag? Optredens van verschillende artiesten, foto & handtekening momenten met je grootste idolen, meet & greets met youtubers én natuurlijk een live optreden van GRLBND.


Het programma bestaat onder ander uit de volgende acts:

Guusje Schult
15-jarige Singer Songwriter Guusje Schuit won in 2012 de prijs voor meest veelbelovende talent bij de landelijke wedstrijd Fanwork Talent van het jaar. Kort daarna werd zij gescout door The Voice Kids waar zij in seizoen 3 Blind Audition deed. Vervolgens haalde zij de grote finale van het Junior Songfestival 2015 met haar zelfgeschreven nummer “Talk About Love”.

Sara Dol
Hoe word je een muser met honderdduizenden volgers? Dat weet Officialsaarx, oftewel Sara Dol. Het meisje van 16 is superpopulair op de app Musical.ly (ze heeft meer dan 650.000 volgers). Op Cinekid geeft ze kinderen tips om net zo succesvol te worden én met als klap op de vuurpijl speelt ze de hoofdrol in een nieuwe Nederlandse bioscoop film: "De Familie Slim"

4U
Dit viertal Tiago, Toon, Luca en Jaimy kennen we natuurlijk als DE boyband van de lage landen; '4U', ook wel bekend van het SBS6 programma 'The Next Boy/Girl Band'. Zij hebben het programma gewonnen en zijn daarna als een speer nóg bekender geworden door onder andere hun eigen singles: Bitter Taste, Royal en Nothing Last Forever.

Wil je nog een leuke GRLBND trui scoren neem dan genoeg cash centjes mee, want pinnen kan helaas niet.

GRLBND Fandag
Locatie: Kleine Zaal
Datum: Zo 21 jan.
Tijd: 13:00 - 17:00
Entree: €14,00

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook