Groundation (reggae) - Verplaatst

07/15/2020
Tickets

Groundation

Dit concert is verplaatst naar 7 april 2021. Klik hier voor meer info. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Groundation is al meer dan 20 jaar de absolute vaandeldrager van de Amerikaanse rootsreggae. De band staat bekend om de enorm strakke reggaegrooves gecombineerd met dub, funk en jazzelementen. In combinatie met het fijngevoelige stemgeluid van zanger Harrison Stafford levert dit mysterieuze, spirituele en meeslepende muziek op.

Groundation brengt verbindende reggae met een positieve boodschap over liefde en gelijkheid. Tijdens de liveshows creëert dit keer op keer een verbroederende sfeer. Live komt de band echt tot zijn recht, mede dankzij de virtuoze solo’s en improvisaties. Verwacht klassiekers als ' Picture On The Wall', ' Weak Heart' en 'Seventh Seal', en natuurlijk nummers van het nieuwste studio-album The Next Generation.

Groundation - Picture on the Wall
Groundation
Tickets: €28,00*

*Ticketprijs inclusief €3,65 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Wo. 15 juli
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook