Groundation (reggae) - verplaatst

03/09/2022
Tickets

Groundation

Groundation is al meer dan 20 jaar de absolute vaandeldrager van de Amerikaanse rootsreggae. De band staat bekend om de enorm strakke reggaegrooves gecombineerd met dub, funk en jazzelementen. In combinatie met het fijngevoelige stemgeluid van zanger Harrison Stafford levert dit mysterieuze, spirituele en meeslepende muziek op.

Groundation brengt verbindende reggae met een positieve boodschap over liefde en gelijkheid. Tijdens de liveshows creëert dit keer op keer een verbroederende sfeer. Live komt de band echt tot zijn recht, mede dankzij de virtuoze solo’s en improvisaties. Verwacht klassiekers als ' Picture On The Wall', ' Weak Heart' en 'Seventh Seal', en natuurlijk nummers van het nieuwste studio-album The Next Generation.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 15 juli 2020 en op 7 april 2021, maar is nu voor de tweede keer verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Groundation - Picture on the Wall
Groundation
Tickets: €28,00*

*Ticketprijs inclusief €3,65 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Wo. 9 mrt 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook