GUTS (elektronisch/hiphop)

05/04/2019
Tickets

GUTS

Op 4 mei staat de Franse DJ & producer GUTS voor het eerst met liveband in Amsterdam, en wel om zijn album ‘Philantropiques’ te presenteren. Het gloednieuwe album biedt een muzikale jungle vol tropische afro-trance, Braziliaanse jazz en kenmerkende funk. Live wordt hij op deze tour bijgestaan door zijn nieuwe band, het waanzinnige The Akaras de Scovill.

GUTS begon zijn carrière als beatmaker voor hiphop-artiesten als Big Red, The Svinkels en Alliance Ethnik. Deze laatste groeide uit tot één van de bekendste rapformaties uit Frankrijk; ze werkten samen met De La Soul, Common, Vinia Mojica, Youssou N’Dour en Biz Markie. In 2007 nam GUTS zijn eerste solo-album ‘Guts le Bienheureux’ op, waarop zijn inspiratie uit hiphop overduidelijk hoorbaar is. Na zijn album ‘Hiphop After All’ besluit hij zijn muzikale ontdekkingstocht verder te brengen naar electro-funk, afro-disco en space jazz. Hieruit volgde in samenwerking met producer Mambo verschillende compilaties met de naam Beach Diggin', het beste te omschrijven als bedwelmende deuntjes, stralende ritmes en fluwelen zang. Vervolgens verscheen in 2016 ‘Eternal’, zijn eerste release met een volledige band: The Pura Vida Band. Met ‘Philantropiques’ maakt GUTS nu de volgende stap in zijn livecarrière.

Guts - Want It Back (feat. Patrice) [Official Video Clip]
GUTS
Tickets: € 21,50*
Datum: Za. 4 mei
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Guts - Mucagiami Feat. Vum Vum (Official Audio)