GZA - Liquid Swords Live (hiphop) - Verplaatst

04/12/2020
Tickets

GZA (Verplaatst)

Liquid Swords Live

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal de show van GZA worden verplaatst naar 26 augustus. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, maar het is mogelijk deze te retourneren via de mail die je ontvangt van Ticketmaster.

De Amerikaanse rapper GZA behaalde wereldwijd succes met de legendarische hiphop groep Wu Tang Clan. In 1991 zette hij onder de naam The Genius zijn eerste stap in een solocarrière en zijn eerste GZA-album genaamd "Liquid Swords" (1995) wordt door velen gezien als een van de grootste hiphop albums aller tijden. Door AMG werd hij "een van de beste lyricus van de 90's" genoemd. Ondertussen heeft de rapper niet stilgezeten en heeft hij zes albums op zijn naam staan, waaronder 'Grandmasters' samen met Cypress Hill-DJ Muggs. Zijn nieuwste release laat nog even op zich wachten, op 12 april zie je GZA met een energieke Liquid Swords Live show in Q-Factory!

GZA - Shadowboxin'/4th Chamber (Featuring Method Man) (Official Music Video) (Explicit Version)
GZA
Tickets: € 39,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 12 april
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
GZA & The Soul Rebels: NPR Music Tiny Desk Concert

Misschien vind je dit ook leuk