HARDCORE SUPERSTAR + FOZZY (hardrock/metal)

11/07/2017
Tickets

HARDCORE SUPERSTAR + FOZZY

Madame Mayhem + The Last Band

De Amerikaanse heavy metal band FOZZY en de Zweedse hardrockers van HARDCORE SUPERSTAR hebben de handen ineengeslagen en komen op dinsdag 7 november samen voor een exclusieve Nederlandse show naar Amsterdam. Of dat nog niet alles is nemen ze niemand minder dan Madame Mayhem en The Last Band mee!

Met een professioneel worstelaar als frontman en een van de meest ondergewaardeerde gitaristen uit de hedendaagse rock en metal speelt FOZZY ieder festival en zaal plat. Na een korte radiostilte is de band weer helemaal terug met de nieuwe single 'Judas' en een nieuw album op komst. Dit najaar zal de band daarom wederom de sprong over de oceaan wagen om samen met het Zweedse HARDCORE SUPERSTAR Europa te veroveren.

Deze Scandinavische hardrockers, die in thuisland Zweden als ware helden worden gezien, deden onder andere support voor AC/DC en tekende bij Nuclear Blast, 's werelds grootste heavy metal label waaronder ook Slayer en Anthrax zitten. Samen met Fozzy en special guests Madame Mayhem en The Last Band zullen zij ons een heerlijke avond sleazy glammetal voorschotelen. Een niet te missen avond voor iedereen die metal en hardrock een warm hart toedraagt.

FOZZY - Judas (OFFICIAL VIDEO)
HARDCORE SUPERSTAR + FOZZY
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 21,50*
Datum: 7 nov.
Open: 18:00 uur
Aanvang: 18:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook