Hartman (Nederpop)

12/06/2019
Tickets

Hartman

Support: Tim Koehoorn

Nederland is sinds de zomer van 2018 een Nederpopsensatie rijker: Hartman! De band haalt onder meer inspiratie uit de muziek van jarentachtig acts als Doe Maar en Het Goede Doel en geeft daar een moderne twist aan. Het resultaat is energieke en opgewekte Nederlandstalige popmuziek met sappige songteksten. Succes verzekerd!

Hartman is voornamelijk de creatieve uitlaatklep van Harm Timmermans. In de luie, lange, lome zomer van 2018 bracht Hartman zijn eerste single uit: ‘Wind en Zeilen’, een cover van Splitsing en een eerbetoon aan de Nederpop van de jaren tachtig. Na nog twee singles (‘Gat In Mijn Hoofd’ en ‘Zie Je Lopen’), zette Hartman in mei 2019 met de debuut EP ‘Warhoofd’ een grote stap. De EP is verkrijgbaar op cassette en natuurlijk online. Nog even en het gonst: “Hartman, die gaan hard man!”

Aanrader voor de fans van Doe Maar, Van Dik Hout en Toontje Lager!

Support wordt verzorgd door Tim Koehoorn. Deze singer-songwriter en knutsel-klungelaar mag dan wel de introversie zelve zijn, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn mijmeringen over late nachten, popmuziek en Hyves te delen met de mensheid. Het resultaat: liedjes die soms gemeen en soms gemeend zijn.

Hartman - Wind en Zeilen
Hartman
Tickets: € 12,-*

*Ticketprijs inclusief €1,56 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 6 dec.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook